Бившият вече спортен директор на ФК ЦСКА 1948 - Ради

...
Бившият вече спортен директор на ФК ЦСКА 1948 - Ради
Коментари Харесай

Ради Здравков обясни защо е напуснал ФК ЦСКА 1948

Бившият към този момент състезателен шеф на ФК ЦСКА 1948 - Ради Здравков разяснява пред " Гонг " решението си да напусне клуба.
 Любослав Пенев поема Ботев (Пловдив)?
Любослав Пенев поема Ботев (Пловдив)?

Генчев също е вид

" Никой не ми е повлиял за решението, взех го по мои аргументи, които обаче в известна степен се припокриват с тези на Любо и Мето. Има и миг на взаимност и екипност, несъмнено, тъй като работихме добре дружно. А и резултатите на тима приказват сами по себе си.

Истината е, че от известно време не се усещах потребен, даже бих споделил, че имах чувството, че съм непотребен. И тъй като имам морал и достолепие, в реда на нещата е при тези условия да си потегли, тъй като не съм заплатаджия. Впрочем това се знае от футболните хора, само че дали всички са такива?!

След новината за нашето овакантяване се пускат някакви опорки, които обаче не дават отговор на истината - както тази за отхвърли на управлението да притегли за непрекъснато испанските експерти, по този начин и за освобождението на сина на Любо Пенев.

Няма драма от нашето овакантяване и се надявам в клуба да няма разтърсвания и да се намерят подобаващите хора, които да продължат да развиват клуба ", съобщи Здравков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР