Бившият вътрешен министър Богомил Бонев скочи в защита с жена

...
Бившият вътрешен министър Богомил Бонев скочи в защита с жена
Коментари Харесай

Мъжът на Нона Йотова нарече Калина Паскалева проститутка


Бившият вътрешен министър Богомил Бонев скочи в отбрана с жена си Нона Йотова

Причината – беше изловена да се качва в автомобил, който е погрешно спрян на велоалея. Според тогавашния министър, отговарял за закона, алеята за велосипедисти била „ незаконна “, а журналистката, която е снимала „ к*ва “ и „ една продажница “.
„ Нона била на презентация на книга някъде на Раковска. Улицата, унищожена с незаконната велоалея на Фънда, която мултиплицира тапите на коли. Обадила се на моя водач да я прибира и той спрял за малко, отчасти на велоалеята. Не е паркирал на тъпата пътека, просто спрял за малко.
И една продажница, която се изживява като писателка и публицист, пушейки извън, снимала Нона и колата. И написала ядосан статус против народен представител на Българска социалистическа партия, национален грабител. Ей, к*ви, не се правете на публицисти и папараци, че така и така към този момент няма вакантни места “, написа Бонев във Facebook.
Въпросната журналистка е Калина Паскалева. Тя също отговори на обидите в обществените мрежи.
„ Събуждам се аз и виждам по какъв начин номенклатурата не може да преживее, че някой е решил да насочи рецензия към нарушавания, осъществени от техен водач на пътя. Богомил Бонев е бил министър на вътрешните работи и може би това му дава право да ме назовава ПРОСТИТУТКА обществено. Неговата половинка Нона Йотова е народен представител от Българска социалистическа партия, моите налози заплащат нейната заплата. Виждам, че толкоз съм ги ядосала като съм си разрешила да ги фотографирам, че господин Бонев би трябвало да продължи с обидите и да ме назова и к*рва! БРАВО, Вие сте същински представители на номенклатурката и социалистическа партия. По принцип майка ми през днешния ден има рожден ден. Ще ѝ стане доста прелестно като прочете какво сте написали за мен, политическо семейство! Надявам се да можете да го докажете и в съда “, заканва се журналистката.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР