Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи коментар в социалната мрежа

...
Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи коментар в социалната мрежа
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Петков е враг на България, Борисов действаше като натегач на кукловодите

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев направи коментар в обществената мрежа на събитията от политическия живот- рухване на ветото за РСМ, трусовете в обединението, дейностите на част от политическите водачи. В поста си Бонев споделя, че Кирил Петков не е народен изменник поради Македония. Той е зложелател на България. И продължава по този начин:

" Предател е този, който знае историята, знае възприятията на българския народ към тази измислена страна с този фиктивен език, само че ги подценява, с цел да получи нещо.

Кирил Петков не знае историята, не му пука за възприятията на българите, за историческата памет към жертвите, за националната засегнатост. Той дори не си дава сметка, че това е народен въпрос от два века.

Киро работи като еничар. Еничарите не са предатели. Те са врагове.

Прекарал е по-голямата част от живота си отвън България, няма нищо българско в него, не му пука дори за Конституцията, камо ли за някакъв си там език. Еничарите в действителност са престанали да са Българи.

За разлика от предателите, които въпреки всичко са гузни, еничарите са уверени и стимулирани марионетки. В случая не на турския султан, а на еврократите.

България беше победена от вътрешен зложелател, отгледан и учтив на открито.
Както еврократите не можеха да схванат какъв ни е казусът с Македония, по този начин и марионетката им Киро не разбра.

В този ред на мисли бих посъветвал Борисов да се скрие в миша дупка.
Защото той действаше като натегач на кукловодите, само че от позицията на типичен изменник. За да получи нещо. Липсата на обучение не го извинява ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР