Бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира във Фейсбук мълчанието на

...
Бившият вътрешен министър Богомил Бонев коментира във Фейсбук мълчанието на
Коментари Харесай

Богомил Бонев: Протестът в Пловдив е пример, как властта не може да управлява кризи. Защото е загубила всякакво доверие.

Бившият вътрешен министър Богомил Бонев разяснява във Facebook мълчанието на властта за ескалиращото напрежение в Пловдив:

"Протестът в Пловдив е образец, по какъв начин властта не може да ръководи рецесии. Защото е изгубила всякакво доверие.

За убийствата в Нови Искър се изреди всичко живо от прокуратурата да дава изказвания. Кое от кое по-противоречиви. А в Пловдив цялостно безмълвие.

Нима не си давате сметка, че, в случай че тръгне възмездие на ромите към доктора и фамилията му, в страната ще настане революция?! Или герберите това ги устройва, та да се не помнят золумите им.

Какво пречи прокуратурата да изясни, че се обяснява имало ли е навлизане и нахлуване в дома на доктора; от кое място е стреляно (балистичната експертиза би трябвало да е към този момент готова), по кое време и за какво докторът се е обадил да заяви за случая... Прости неща. И ще се успокоят хората.

Ромската общественост е събрала с безобразията си толкоз ненавист, че това общество в бурето барут си е запалило единствено фитила. Действайте, бе, толкоз ли не са ви учили по какъв начин се ръководят рецесии, илитерати смотани. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР