Бившият турски футболист Хакан Шукур призна, че в момента работи

...
Бившият турски футболист Хакан Шукур призна, че в момента работи
Коментари Харесай

Хакан Шукур като Миролюба Бенатова - кара такси след скандал с Ердоган

Бившият турски футболист Хакан Шукур призна, че сега работи като водач на такси и продава книги, с цел да се устоя, като упрекна за това президента на Турция Реджеп Ердоган.
Бившият нападател, който бе прочут с прякора си Бика от Босфора и бе част от отбора на Турция, приключил трети на международното през 2002 година, а също така завоюва Купата на УЕФА с " Галатасарай " през 2000 година, влезе в политиката през 2011 и бе непосредствен с турския президент Реджеп Ердоган.
Впоследствие обаче Шукур влезе в спор с него. През 2016 година той бе упрекнат в това, че е обиждал Ердоган и сина му в " Туитър ", а през 2017 година напусна Турция и отиде в  САЩ, след като бе упрекнат в присъединяване в опита за прелом и бе издадена заповед за неговия арест.
" Нищо не ми остана, Ердоган ми взе всичко – правото ми на независимост, свободата на изложение и правото ми да работя. Никой не наподобява кадърен да изясни каква е била ролята ми в този прелом, в който се допуска, че би трябвало да съм взел участие.
Никога не съм правил нищо нелегално, не съм изменник или терорист. Може да съм зложелател на това държавно управление, само че не и на страната или турския народ. Обичам страната си ", описа 48-годишният Шукур пред " Welt am Sonntag "..
Първоначално той имаше кафене в Калифорния, само че призна, че го е затворил, защото са почнали да идват „ странни хора “.
" След раздялата с Ердоган започнах да получавам закани. Магазинът на жена ми беше нападнат, децата ми бяха унизени, татко ми беше вкаран в пандиза, всичките ми притежания бяха иззети.
Преместих се в  САЩ, първоначално имах кафене в Калифорния, само че странни хора започнаха да идват в него. Сега карам за Uber и продавам книги ", сподели още Шукур, който е рекордьор по маркирани голове за Турция, а в кариерата си игра още за италианските " Интер " и " Парма ", както и за британския " Блекбърн ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР