Бившият централен защитник Кирил Котев ще бъде следващият спортен директор

...
Бившият централен защитник Кирил Котев ще бъде следващият спортен директор
Коментари Харесай

Кирил Котев ще бъде новият спортен директор в ЦСКА 1948

Бившият централен бранител Кирил Котев ще бъде идващият състезателен шеф на ЦСКА 1948, оповестява " Българска телеграфна агенция ". Котев заема мястото на Радослав Здравков, който пък подаде оставка в символ на взаимност с напускащия досегашен старши треньор Любослав Пенев.

Котев към този момент заемаще тази служба в клуба в интервала от 2018-а до 2021-а година, след което напусна по лично предпочитание. Той се завърна в клуба, заемащ 3-о място в Първа лига след края на есенния полусезон, само че на позицията селекционер. А в този момент след последните структурни промени ще бъде по едно и също време състезателен шеф и отговорник по селекцията, където работеше и различен подал оставката деец – Методи Томанов.

Очакванията са до дни Валентин Илиев да бъде одобрен като старши треньор на първия тим, а Тодор Янчев – като ментор на втория отбор. Илиев свърши чудесна работа във Втора лига, където ЦСКА 1948 II e отпред с 35 точки, с 5 пред ФК Крумовград и Етър (В. Търново), които си поделят 2-3 място.

Кирил Котев е роден през 1982-а година, кариерата му е най-вече в Първа лига, само че има интервали и в Китай с отбора на Далиен Аербин. Има 6 мача за националния тим на България, в състава е и за Европейското състезание през 2004-а година в Португалия. Общо като футболист има 388 мача и 31 гола.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР