Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов се е срещнал със

...
Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов се е срещнал със
Коментари Харесай

Стойчо Младенов на среща с Гриша Ганчев

Бившият треньор на ЦСКА Стойчо Младенов се е срещнал със мощния човек в клуба Гриша Ганчев. Това се е случило преди седмица в офиса на Ганчев, написа "Тема спорт ". Самият експерт нееднократно призна в свои изявленията през последните 3 години, че поддържа контакт с финансовия покровител на "червените ". В момента обаче Стойчо има стоманен контракт с казахстанския Кайсар, където работи от 2016 година.

Младенов се е прибрал в България около паузата в казахстанското състезание, което се организира в цикъл пролет-есен. През първите 2 седмици от юни нямаше никакви мачове. В неделя следобяд обаче шампионатът бе възобновен, а Стойчо инкасира тежко проваляне от водача Астана с 1:4 в посещение. Това е един от извънредно редките случаи, в които тим, воден от Младенов, позволява толкоз доста голове в един мач. Кайсар заема 5-о място, като се бори за тройката и евроучастие. Тимът е на точка от Ордабаси и на две от третия Кайрат. Далеч напред са Астана и Тобол. Интересно е да се означи, че Младенов бе определен за треньор №1 на месец май, само че стартира юни с тежка загуба.

Договорът на Стойчо с Кайсар е до края на 2019 година, като в него има алтернатива за удължение. Самият Младенов нееднократно съобщи, че е въпрос на време да води ЦСКА за 5-и път в кариерата си.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР