Бившият треньор на Симона Халеп - Дарън Кейхил, защити румънката,

...
Бившият треньор на Симона Халеп - Дарън Кейхил, защити румънката,
Коментари Харесай

Треньор на Халеп я защити след положителната проба за допинг

Бившият треньор на Симона Халеп - Дарън Кейхил, отбрани румънката, откакто някогашната шампионка от " Уимбълдън " и Откритото състезание на Франция по тенис даде позитивна допинг проба.

Кейхил сподели, че " няма късмет " тя съзнателно или умишлено да е приела неразрешеното вещество. В петък стана известно, че 31-годишната Халеп е дала позитивна проба за роксадустат, до момента в който е взела участие на Откритото състезание на Съединени американски щати през август.

Халеп, която беше краткотрайно отстранена, се усеща " объркана и предадена ", само че към момента не е обяснила за какво и от кого усеща изменничество.

" Първо и най-важно - няма късмет Симона умишлено или преднамерено да е взела някакво вещество от неразрешения лист. Никакъв. Нула. Тя изследва всичко, което й е предписано от медицинските експерти, както и всяка добавка, която употребява. Симона употребява думите " апелирам, проверете това два пъти, проверете това три пъти, с цел да сте сигурни, че е законно, безвредно и позволено. Ако не сте сигурни, няма да го приема ", написа Кейхил в профила си в Инстаграм.

Австралиецът е работил дружно с Лейтън Хюит, Ана Иванович, Анди Мъри и Андре Агаси. Той прави оценка Халеп като извънредно първокласен играч и човек.

" Почтеността на Симона е изключителна, тя почита всички, обича играта и постоянно е стъпила крепко на земята. Честността постоянно е била нейната най-голяма мощ и най-голямата й уязвимост. Често се смеехме на обстоятелството, че тя не може да работи и не може да изрече даже дребна неистина. Сега следва развой, с цел да се разкрият отговорите на доста въпроси. Както сподели Симона - най-трудният мач в живота й стартира в този момент. Вярвам в нея ", съобщи още Дарън Кейхил.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР