Бившият треньор на Рома Жозе Моуриньо е имал среща със

...
Бившият треньор на Рома Жозе Моуриньо е имал среща със
Коментари Харесай

Моуриньо поема един от най-богатите клубове в Англия?

Бившият треньор на Рома Жозе Моуриньо е имал среща със притежателя на Нюкасъл през уикенда. Португалецът бе в Саудитска Арабия, където участва на няколко огромни спортни събития като Гран При на Саудитска Арабия във Формула 1 и на боксовия мач сред Антъни Джошуа и Франсис Нгану. Именно по време на надпреварата от Формула 1 Специалния е бил видян в компанията на боса на Нюкасъл Ясир Ал-Румаян. На този стадий не е ясно дали срещата е била единствено другарска или двамата са обсъждали вид португалеца да застане отпред на " свраките ".
 Моуриньо: Трябва да изчакам верния план, който ме стимулира
Моуриньо: Трябва да изчакам верния план, който ме стимулира

Португалецът изрази предпочитание да работи още веднъж

В момента Моуриньо е без работа, като неотдавна бе уволнен от Рома. Той обаче не крие, че има предпочитание да се завърне на скамейката колкото е допустимо по-скоро.

" Трябва да изчакам за вярното предложение, би трябвало да намеря нещо, което да ме стимулира. Ако можех, бих почнал работа още на следващия ден ", съобщи Моуриньо.

В същото време Нюкасъл не се показва съгласно упованията този сезон, като отборът се намира едвам на 10-ата позиция в класирането и бъдещето на мениджъра Еди Хау в клуба е под все по-сериозна въпросителна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР