Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас вече не е начело

...
Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас вече не е начело
Коментари Харесай

Хайдук освободи екстреньор на Лудогорец

Бившият треньор на Лудогорец Валдас Дамбраускас към този момент не е отпред на Хайдук (Сплит). Ръководството на хърватския гранд взе решение да се раздели със експерта поради слабите резултати в последните седмици, включващи загуби от Динамо (Загреб) с 1:4 и Осиек с 1:2, както и равенството против Шибеник - 1:1. Срещу Риека през днешния ден тимът ще бъде воден от Мислав Кароглан. 
Дамбраускас записа 23 победи, 8 равенства и 7 загуба като ментор на Хайдук. Той ще бъде запомнен на “Полюд ” като индивидът, извел “белите ” до Купата на Хърватия през предишния сезон. Това беше първи трофей за отбора от Сплит от 9 години.
" Каквото и да напиша, няма да мога да изразя това, което усещам. Благодарност, горделивост, боготворене...Това са единствено част от страстите, които ме владеят. Нищо в живота ми не може да се съпоставя с чувството от любовта и пристрастеността на почитателите на Хайдук. Винаги ще сме свързани по-късно, което постигнахме Ще продължа да проследявам какво се случва с тима, ще сънувам, чествам и ще пея вашите песни ", написа в обществените медии Валдас Дамбраускас.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР