Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов е искал да вземе

...
Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов е искал да вземе
Коментари Харесай

Мъри Стоилов искал Доминик Янков в Левски

Бившият треньор на Левски Станимир Стоилов е желал да вземе халфа на Лудогорец Доминик Янков чартърен на " Герена " през предишния сезон, съобщи известният почитател на сините Петър Димитров в своя подкаст " Реконтра ".

Мъри се е опитал да се възползва от нежеланата обстановка на национала при разградчани, откакто той страдаше от травма, а по-късно бе закотвен на аварийна пейка от Анте Шимунджа.
Ръководството на Лудогорец обаче ясно е отклонило опцията и е отрязало мераците на Левски, защото не са желали да дадат състезател на директен съперник. Доминик Янков се усеща чудесно под управлението на Ивайло Петев, получавайки игрово време и сега е един главните халфове в схемата на разградчани.
Не по този начин стояха нещата при сините, които неотдавна трансферираха централния бранител Ноа Сонко Сундберг при орлите за сумата от 800 хиляди евро. Като Левски ще получи разнообразни бонуси според от това дали Лудогорец ще влезе в груповата фаза на Лига Европа или Лигата на конференциите, както и дали ще завоюва шампионската купа.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР