Бившият треньор на Левски и няколко казахстански отбора Вячеслав Грозни

...
Бившият треньор на Левски и няколко казахстански отбора Вячеслав Грозни
Коментари Харесай

Грозни: Ръководството на Лудогорец е сериозно притеснено

Бившият треньор на Левски и няколко казахстански тима Вячеслав Грозни разяснява идния мач сред Лудогорец и Астана пред Meta-ratings.kz.

" Искам да отбележа обстоятелството, че управлението на Лудогорец е съществено обезпокоеното след несполучливите мачове на тима. След загубата от Балкан в Шампионската лига, клубът от Разград отстъпи на дебютанта елитната дивизия на България. В реванша против Балкан Лудогорец завоюва с 4:0, а в мача от националната дивизия клубът победи с 5:0. Забелязваме, че след провалите има съществено разлюляване на тима. След като отпадна от Олимпия, Лудогорец победи Ботев Враца с 5:0. След провалянето от Астана, Лудогорец победи ЦСКА София, главния съперник за шампионата с резултат 3:0.

Отборът ще бъде мощно стимулиран за реванша с първенеца на Казахстан. За тях отпадането от Астана ще бъде доста мъчително във всички аспекти. Астана обаче има преимущество. За разлика от Лудогорец казахстанския клуб има олекотен календар на мачовете през август. За отбелязване е, че след успеха над Динамо в Тбилиси, Астана не бе отбелязвал гол в четири следващи мача до мача с Лудогорец. Победата над първенеца на България в първия мач с резултат 2:1 вдъхва вяра и оптимизъм на тима на Астана.

Трудно е да се предвижда резултатът от този мач, само че Астана би трябвало да издържи, да играе дисциплинирано и да изстиска максимума от всички епизоди. Очаквам много сериозен и под напрежение мач. Ще бъде доста значимо да се сдържат страстите на терена ", сподели Грозни.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР