Бившият треньор на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) Ясен Петров

...
Бившият треньор на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) Ясен Петров
Коментари Харесай

Ясен Петров преди пловдивското дерби: Очаквам празник за феновете

Бившият треньор на Ботев (Пловдив) и Локомотив (Пловдив) Ясен Петров показа упованията си за градското дерби. Той бе безапелационен, че любимец няма и моментната форма в такива конфликти не играе. Петров бе отпред на “канарчетата ” в интервала 2004-2006 година, а през 2007-2008 година води и “смърфовете ”. В дебюта си като ментор на “черно-белите ” той завоюва точно дербито с Ботев с 4:0 на “Лаута ”.

“Очаквам двата тима да създадат добър мач, празник на почитателите. Чака ни здрава борба. Ботев е във напредък, Локомотив е в челото на таблицата и до неотдавна беше водач. Смятам, че ще стане хубаво дерби. Иеален миг за него. Мачът се връща на “Колежа ” след 10 години. Все положителни неща, които ще са плюс за конфликта. Предполагам, че стадионът ще е цялостен и ще стане хубава среща. Фаворит в такива мачове няма, както и формата не играе. Изключено е да кажем, че кантарът е повече в интерес на единия отбор. И двата тима имат своите мощни и слаби страни ”, сподели Петров. “Радващо е, че двата тима сега са в положително положение. Серията от 5 мача без победа на Локо няма никакво значение в дербито, както и че Ботев вкара 6 гола в последната си среща или че в последно време демонстрира положителни игри. Идеален миг за пловдивско дерби ”, безапелационен беше някогашният народен селекционер.

Той обаче разгласи, че най-вероянто няма да е на стадиона в петък от 19:30 часа.

В идващите дни ще стане ясно дали двамата старши треньори Душан Керкез и Александър Томаш ще имат конференции преди дербито.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР