Бившият треньор на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел е желан от

...
Бившият треньор на Борусия (Дортмунд) Томас Тухел е желан от
Коментари Харесай

ПСЖ е поредният отбор, който иска Томас Тухел за треньор

Бившият треньор на " Борусия " (Дортмунд) Томас Тухел е мечтан от ПСЖ, оповестява ESPN. Германецът се радва на огромна известност измежду притежателя на парижкия клуб шейх Тамим бин Хамад Ал-Тани, твърди източник непосредствен до ПСЖ.

Очаква се през лятото ПСЖ да смени сегашния си треньор Унай Емери, който за втора поредна година не съумя да изведе отбора до пробив в Шампионската лига. Баскът ще върне купата в Париж, само че задачата на клуба беше да завоюва и Шампионската лига, където за втори следващ сезон отпадна на осминафинал.

Според информацията на ESPN Тухел може да подпише за две години с отбора от " Парк де пренс ".

В началото на седмицата имаше изявление и на президента на " Байерн " (Мюнхен) Карл-Хайнц Румениге, който разкри, че Тухел е отказал предлагането на баварците. " Доколкото разбрах се е договорил с различен клуб ", сподели тогава Румениге.

Тухел е най-коментираното име в последните седмици, откакто интерес към него има от британските " Арсенал " и " Челси ".

ESPN оповестява, че Тухел е избор на притежателите от Катар, откакто част от шефовете имат друго мнение. Президентът и изпълнителен шеф Насер Ал-Хелаифи избира треньора на " Ювентус " Масимилиано Алегри и този на " Тотнъм " Маурисио Почетино, до момента в който спортният шеф Антеро Енрике лобира за Сержио Консейсао и Андре Вилаш-Боаш.

Емирът на Катар Ал Тани избира Тухел, тъй като германецът приказва свободно френски език, а също така тимовете му играят хубав футбол.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР