Бившият транспортен министър в кабинета на Кирил Петков Николай Събев

...
Бившият транспортен министър в кабинета на Кирил Петков Николай Събев
Коментари Харесай

Бившият депутат от ПП Иван Христанов: Очевидно е, че в партията има проблем

Бившият транспортен министър в кабинета на Кирил Петков Николай Събев прикани Асен Василев и Даниел Лорер от „ Продължаваме Промяната ” да подадат оставки и да изоставен партията. В пост във Фейсбук след изборите Събев написа: „ Ако са честни, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им би трябвало неотложно да си подадат оставките и да изоставен Политическа партия ”.

Последва и реакция и на някогашния народен представител от „ Продължаваме Промяната ” Иван Христанов, който още веднъж във Фейсбук акцентира, че думите на Събев „ би трябвало да бъдат чути, тъй като е явно, че в Политическа партия има проблем, който изисква преоценка на дейностите на съпредседателите ”.

„ Скъпи другари и скъпи борци за народна власт, преди 2 месеца се отдръпнах от „ Продължаваме Промяната ”. Ясно заявих за какво - тонът на нападателна борба блокира опцията на страната да работи. Това не е укор към Политическа партия, а държание на всички политически сили ”, счита Христанов.

Бившият народен представител от Политическа партия декларира, че е имало и друга причина: „ Отказах изрично да вземам участие в скрит план за свалянето на управлението на „ Продължаваме Промяната ”. Христанов прибавя: „ Избрах да бъда чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. Цената за това е висока и малко на брой дръзваме да я платим ”.
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=250502844065038&id=100073159718728
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР