Бившият световен шампион в категория перо и супер-лека категория Шакур

...
Бившият световен шампион в категория перо и супер-лека категория Шакур
Коментари Харесай

Шакур Стивънсън: Лома победи Хейни, време е да се изправя срещу Девин


Бившият международен първенец в категория перо и супер-лека категория Шакур Стивънсън сътвори вероятност за изкусителна борба с Девин Хейни, откакто безспорният първенец в лека категория резервира международните си трофеи. Хейни победи някогашния единен първенец в лека категория и двоен олимпийски отличник Василий Ломаченко в Лас Вегас, в противоречив мач избран като победа със съдийско решение.

Това беше вторият път, когато Хейни отбрани и четирите си трофеи в категорията, откакто победи Джордж Камбосос младши за повторно през октомври 2022 година, когато преди този момент му беше взел поясите.

Това също усили непобедения му връх до 30-0 (15 нокаути), макар че успеха беше противоречива, като се има поради, че мнозина смятаха, че украинецът е направил задоволително, с цел да завоюва.

И след конфликта, Стивънсън – който също е непобеден с връх от 20-0 (10 нокаута~  и беше край кръга за дуела – почувства, че на Ломаченко незаслужено е отказана победа, до момента в който той също извика Хейни и приказва за евентуален конфликт с негов сътрудник непобеден американец.

„ Ломаченко би трябвало да е неоспорим първенец тук, той победи “, сподели Стивънсън, който за първи път изложи концепцията да се изправи против Хейни през април 2022 година, откакто победи Оскар Валдес. „ Той завоюва тази борба. Той нанесе по-чистите удари. Той нанесе по-чистите удари на Дев и той форсира темпото ”.

" Devin not on my level. " sounds off
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР