Бившият световен шампион по бокс в полусредна категория Паули Малиняджи

...
Бившият световен шампион по бокс в полусредна категория Паули Малиняджи
Коментари Харесай

Малиняджи е готов да се боксира с Лобов и Макгрегър в една и съща нощ

Бившият международен първенец по бокс в полусредна категория Паули Малиняджи продължава да провокира първенеца на UFC в лека категория Конър Макгрегър за боксова среща по всевъзможен вероятен метод.

Двамата са във война, откогато Макгрегър пусна видеоклип в обществените мрежи от тяхна спаринг среща, в който се вижда по какъв начин той удря Малиняджи и го праща на земята. Паулие и до ден сегашен отхвърля това в действителност да се е случвало и желае възмездие и е подготвен да направи всичко належащо, с цел да го получи.

Сега той дава отговор на мненията на дългогодишния другар и сътрудник на Макгрегър Артьом Лобов, който желае да приключи контракта си с UFC, с цел да се опитва в света на бокса в борба тъкмо против Малиняджи.

"Среща на боксовия кръг с Паулие Малиняджи не би била неприятна борба. Знам, че той търси борба за повечко пари. Въпреки това той е пенсиониран боксьор и не знам дали би желал да се изправи против мен, само че в случай че желае, това ще бъде ужасно ", съобщи Лобов.

Паулие не се забави със своя отговор и по убеден от всеки път той предложи да се бие с Лобов и Макгрегър в една и съща нощ.

"Казвам ви какво бихме могли да създадем, с цел да изравним най-малко малко възможностите. Аз ще се удрям с него и с Конър в една и съща вечер. Дори не се майтапя ", съобщи Малиняджи.

Разбира се, Паулие да се бие с Артьом и Конър в една и съща вечер е толкоз реалистично, колкото и която и да е комисия да утвърди сходна среща. Атлетическата комисия на Невада бе склонна да пренебрегне неналичието на опит на Макгрегър на професионалния кръг, заради статута му на ММА първенец и купищата с пари, които генерира борбата му с Мейуедър.

Съмняваме се, че те или която и да е друга комисия ще са толкоз склонни да създадат същото и за войник с професионален ММА връх от 13-14-1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР