Бившият световен шампион по бокс в пет различни теглови категории

...
Бившият световен шампион по бокс в пет различни теглови категории
Коментари Харесай

Мейуедър: Аз съм най-великият спортист, мога да направя 1 милиард в ММА

Бившият международен първенец по бокс в пет разнообразни теглови категории Флойд Мейуедър (50-0, 27 КО) съобщи, че в случай че се завърне от пенсионирането си, може да направи един милиард $ от договорка за три или четири бити с най-голямата ММА организация в света Ultimate Fighting Championship (UFC).

В последната си борба на професионалния кръг Мейуедър победи Конър Макгрегър през август и по този метод завоюва над 100 милиона $. Тогава американеца се отдръпна от спорта за следващ път, само че се насочи към обществените мрежи, с цел да загатне за свое ново завръщане.

"Те ми се обадиха не доста от дълго време и ме помолиха да се върна. Аз мога да се върна. Ако желая мога да се върна и да се удрям в UFC. Мога да се удрям в Октагона, да направя договорка за три или четири борби в клетката и да направя един милиард $ ", съобщи Мейуедър.

Американецът, който предходната седмица съобщи, че надали не е поддържал жива интригата в срещата с Макгрегър, с цел да бъде по-вълнуваща, добави, че той без подозрение е най-великият състезател за всички времена.

"На света има единствено един най-велик състезател, това съм аз. По-добре да не слушам, че някой приказва, че това не съм аз. Аз съм най-хубавият за всички времена. Никой не го прави по-добре от мен. Аз имам най-хубавият жанр, върша го по своя личен метод. Аз държа 100%-та от приходите и аз съм началник на себе си ", добави Мейуедър.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР