Бившият стопер, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев

...
Бившият стопер, селекционер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев
Коментари Харесай

Майкъла е убеден: Левски няма да фалира!

Бившият стопер, селекционер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев разяснява настоящи тематики от родния футбол. Според предприемача закъсалият гранд Левски няма да банкрутира, а в противен случай - ще вземе точки от Лудогорец и ще помогне на отбора на Саша Илич в битката за шампионската купа.

" Левски няма да банкрутира. Как ще банкрутира, когато тимът беше на подготовка в Дубай? Там е най-скъпото, най-луксозното - с цел да могат да си го разрешат, значи не са чак толкоз зле. Освен че няма да банкрутират, ще оказват помощ на ЦСКА за купата! Левски ще направи еднакъв с Лудогорец и по този начин ние ще се откъснем с още две точки. После обаче от ЦСКА си зависи - не би трябвало да губим от Лудогорец и Левски. Това ще са най-важните мачове.

Много ми хареса играта против Берое. По едно време Бусато говореше по телефона и му вкараха гол, само че случва се, всеки вратар бърка. Просто беше на телефона индивидът и не внимаваше. След това обаче ЦСКА имаше страхотна реакция - напън, четири гола, по този начин се прави.

Някои ще кажат, че Берое е слаб тим, то си е правилно, само че Черно море да не е пък доста мощен. Левски за какво не вкара два гола и не обърна мача - имаха цялостен час разполагаем да отвърнат. Нищо не направиха. Футболистите на ЦСКА наподобяват добре готови, стимулирани са, има и доста българи в състава. Това последното е смешка, само че другояче ми харесаха доста ", сподели Георги Илиев пред Спортал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР