Бившият стопер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде

...
Бившият стопер и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев даде
Коментари Харесай

Майкъла: ЦСКА ще бие Черно море, другите мачове са доста заплетени

Бившият стопер и изпълнителен шеф на ЦСКА Георги Илиев даде прогноза пред Sportal.bg по отношение на идните четвъртфинали в шампионата за Купата на България. Бизнесменът разяснява и последната информация от стадион " Българска войска ", обвързвана с превръщането на Данаил Ганчев в притежател на 50% от аления клуб.

" ЦСКА ще победи Черно море с 2:0, макар че Илиан Илиев е един от най-хубавите треньори в България. Черно море е тим, който може да спъне всеки - Лудогорец, ЦСКА, Левски. Момчетата на Илич обаче са във форма, побеждаваме, нямаме контузени играчи, ще продължим напред. Феновете да са спокойни, Гриша Ганчев ще си е там. Той е сериозен предприемач и не се отдръпва от ЦСКА. Това се назовава преструктуриране. Фирмата, на която Дани Ганчев е притежател, ще строи стадиона дружно с фондацията. Това е. ЦСКА и Левски са на почитателите, това би трябвало да се знае. ЦСКА не е на Ганчев, не е на Божков, не е на Томов. Както Левски не е на Сираков, на Мъри, на Боримиров или на Ивков. Тези клубове са грандове поради почитателите.
 Сензация! Гриша Ганчев публично се отдръпва от ЦСКА - София, “червените ” имат нов притежател Сензация! Гриша Ганчев публично се отдръпва от ЦСКА - София, “червените ” имат нов притежател
Левски го избавят почитателите му към този момент три години. Хубаво ще е да се направи по този начин, че управническото и спортно-техническото управление да дават % от заплатата си за почистване на задълженията на клуба. Де факто на никое място не е оповестено какъв е бюджетът за заплати в тези звена, единствено клюки се чуват. Да се каже и да стартират да дават 30% от възнагражденията им всеки месец да отиват за Национална агенция за приходите. От футболистите 10%. Отделно 10% от билетите и клубните продукти също да отиват за Национална агенция за приходите. Отделно почитателите да не престават да подаряват и до три години ще изчистят 10 милиона. Пак споделям - Левски и ЦСКА са на почитателите, другото няма значение.
 Ивков: Интерпретирам думите на Сираков като червен картон, имаме доста съществени разлики Ивков: Интерпретирам думите на Сираков като червен картон, имаме доста съществени разлики
В другите четвъртфинали ще е още по-интересно. Локомотив (София) и Славия ще създадат здрав мач, равносилен дуел чакам. Равенство и дузпи. Горе-долу това планувам и на мача сред Арда (Кърджали) и ЦСКА 1948, на гостите няма да им е по никакъв начин елементарно. Нищо чудно да си бият дузпи най-после. На Лудогорец също ще е мъчно против Спартак (Варна), макар че на едните бюджетът е 40 милиона, а на другите - един милион. Истината е, че Лудогорец играе едва, направиха неточности със селекцията. Не е инцидентно, че след раздялата с Методи Томанов, клубът от Разград не е стигал до групите на Шампионската лига.
28  ЦСКА - София - Спартак (Варна)
Най-важното е най-после на сезона кой ще стане първенец. Вярвам, че това ще е ЦСКА. И купата е значима, несъмнено, само че това по принцип е някакъв успокоителен трофей. Да спасиш сезона. Едно време този трофей не ни интересуваше кой знае какъв брой, ние играехме с първенците на Англия, Германия, Франция, Испания. Тогава участваха единствено първенците. 
 Кръстаич ще продължи да води националите Кръстаич ще продължи да води националите
В днешно време не ми харесва това, че в ЦСКА 10 от 11 са чужденци. Как да имаме след това мощен народен тим?! Няма метод. В ЦСКА и Левски би трябвало да играят българи. С момчета от втора дивизия на Полша, Италия и така нататък, които играят ли, не играят ли, никой не знае, няма по какъв начин да стане. От друга страна страната е абдикирала от футбола. Толкова години не се откри по какъв начин да създадат един нов и съвременен народен стадион ", сподели Георги Илиев.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР