Бившият спортен директор на Левски Андрей Желязков е на мнение,

...
Бившият спортен директор на Левски Андрей Желязков е на мнение,
Коментари Харесай

Жужо: Кризата ще е отрезвяваща не само за Левски

Бившият състезателен шеф на Левски Андрей Желязков е на мнение, че сините могат да извлекат доста позитиви от извънредно сложната обстановка, в която се намират. Клубът бе мощно разтърсен финансово при започване на 2020-а и разчиташе на помощ от страна на почитателите. Заради пандемията от ковид и тя спадна, тъй като мачовете бяха спрени. Според Жужо може би идва моментът за разлъка с недоказани чужденци и предоставяне на късмет на български момчета.
 Удължиха периода на всички ограничения против COVID-19 у нас до 12 април, Народното събрание спря работа " Тази рецесия би трябвало да подейства отрезвяващо за Левски. Надявам се да стане тъкмо по този начин. И от нещастието, подбудено от такава пандемия, най-после да излезе по този начин, че да се помогне на българския футбол. Защото е ясно, че финансово ще закъсат клубовете, и то освен от сегашната обстановка, подбудена от ковид. Вижда се, че те затъват от ден дневно. Не можеш да харчиш два-три пъти, в сравнение с изкарваш. Няма по какъв начин да стане, потвърдено е през годините. Надявам се при тази обстановка клубовете да се разделят с доста от чужденците, изключително скъпоплатените. Да си отберат, които заслужават, с цел да могат на по-късен стадий да ги трансферират.
 Ники Михайлов: Готов съм да си понижа заплатата, бизнесите ми стопираха Надявам се по този метод да се помогне и на националните ни тимове във всички възрасти. Вждаме, че младежите и юношите ни вървят добре. Много от момчетата в младежкия играят в елита. При юношите също има трима-четирима, които поуават късмет. Това оказва помощ доста, по тази причина се надявам тази рецесия, отнемайки ни нещо, да ни принуди да залагаме повече на българи - и по този начин същевренно да ни даде нещо ", разяснява Желязков пред " Тема Спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР