Бившият спортен директор на Берое - Валентин Грудев - заяви,

...
Бившият спортен директор на Берое - Валентин Грудев - заяви,
Коментари Харесай

Бивш шеф на Берое: Томаш е предимството на Локомотив

Бившият състезателен шеф на Берое - Валентин Грудев - съобщи, че Локо (Пд) има леко преимущество през заралии в борбата за седмото място и то се споделя Александър Томаш, който неотдавна пое смърфовете.

" Локомотив Пловдив има с една концепция преимущество пред Берое в борбата за седмото място. Причината е, че Томаш познава чудесно ситуацията в Стара Загора. Работил е с част от футболистите. Това в допълнение ще го стимулира. Аз персонално считам, че Томаш е един от най-хубавите треньори в България. Подготвен е.
 Берое желае да подпише прелиминарен контракт с Краси Костов
Берое желае да подпише прелиминарен контракт с Краси Костов

Старозагорци към този момент са влезнали в контакт със стража

На Берое ще му е доста мъчно против Локо. Смърфовете обаче сега са в рецесия. Нея можем да използваме. Имаме отлични шансове да изпреварим пловдивчани в крайното класираме. Да не забравяме, че и четирите отбора, оформящи първата четворка на втората осмица, са доста стойностни. Който от тях финишира като отличник, ще е доста сериозен конкурент на третия или четвъртия в шестицата за баража. Надявам се Берое да е седми и оттова да се класира за Европа. Под управлението на Петър Хубчев зелените разполагат с капацитет. Подсилиха се, опциите им са положителни ", сподели Грудев пред " Тема Спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР