Бившият спортен директор на Барселона Роберто Фернандес говори за влиянето

...
Бившият спортен директор на Барселона Роберто Фернандес говори за влиянето
Коментари Харесай

Бивш директор в Барса: Най-важното е Меси да е добре

Бившият състезателен шеф на Барселона Роберто Фернандес приказва за влиянето на звездата Лионел Меси върху тима.
 Меси: Лаутаро е приключен №9, спирането може да ни е от изгода
" Меси поема толкоз отговорност, колкото е належащо. Той е доста мъдро момче. По-умен е, в сравнение с хората могат да си показват. Важно е той да се усеща удобно, тъй като наред ли е всичко с него, и тимът върви. Разбира се, Меси не взема решение всички въпроси, има си състезателен шеф и треньор ", съобщи Фернандес, който е работил на позицията с двама треньори - Луис Енрике и Ернесто Валверде.

" Енрике е отличен експерт. Сигурен съм, че ще се върне в Барселона, тъй като познава доста добре клуба и има подобаващото схващане за футбола.
 Ювентус готви ефектен трансфер на Неймар
В Барселона не е задоволително просто да побеждаваш, би трябвало да го правиш с хубава игра. Именно тази философия е направила клуба популярен и треньорите го знаят и не я дискутират. Схема 4-3-3, атакуващ футбол с доста играчи в предни позиции - това е Барса. Валверде също е добър треньор, само че пристигна в сложен миг. Напускането на Неймар обърка цялата предсезонна подготовка. След това Реал завоюва Суперкупата и това докара до вълна от рецензия и самооценка ", споделя Фернандес, чиято позиция сега заема Ерик Абидал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР