Бившият социален министър от кабинета „Станишев Емилия Масларова стана сътрудник

...
Бившият социален министър от кабинета „Станишев Емилия Масларова стана сътрудник
Коментари Харесай

ПРОМЯНАТА: Емилия Масларова стана съветник в Народното събрание

Бившият обществен министър от кабинета „ Станишев " Емилия Масларова стана помощник на Комисията по труда, обществената и демографската политика, излиза наяве от обществения указател на Народното събрание, написа " Трибюн ".

Масларова ефективно участваше и в консултациите за сформиране на държавно управление сред Политическа партия, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България, които се организираха в столичен МОЛ. Участието ѝ провокира същински скандал в медийното пространство наред с други персони с богато минало като Румен Овчаров и Таско Ерменков.

Припомняме, че през 2010 година Масларова беше подведена под отговорност за заграбване на над 11 млн. лв. при ремонта на Центъра за сложно обществено обслужване в Стара Загора. Прокуратурата твърдеше, че тя е направила закононарушение по работа. Заедно с нея упрекнати бяха притежателят и шефът на компания " Стара Загора 2007 ", неин заместник-министър, някогашният основен секретар на общественото ведомство, както и служителят, който е отговарял за контрола на ремонтните действия.
свързани новини76908на 29.11.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР