Бившият собственик на модната верига Хародс“ Мохамед ал Файед почина

...
Бившият собственик на модната верига Хародс“ Мохамед ал Файед почина
Коментари Харесай

Бившият собственик на „Хародс“ Мохамед ал Файед почина на 94 години

Бившият притежател на стилната верига „ Хародс “ Мохамед ал Файед умря на 94 години, оповестиха организациите.

В известие на фамилията му, публикувано от британския футболен клуб „ Фулъм “, се споделя, че „ госпожа Ал Файед, децата и внуците ѝ удостоверяват, че нейният обичан брачен партньор и техен татко и дядо, Мохамед, умря умерено от напреднала възраст в сряда, 30 август 2023 година “

„ Той се радваше на дълги и щастливи старини, заобиколен от околните си. Семейството моли да не бъде безпокоено в този миг. “

В годините откакто синът му Доди ал Файед, египетски кино продуцент, почина дружно с Даяна, принцесата на Уелс, при автомобилна злополука в Париж през 1997 година, Мохамед ал Файед неведнъж твърдеше, че те са станали жертва на скрит план на английския хайлайф, написа Българска телеграфна агенция.

Отношенията на милиардера с кралското семейство неотдавна бяха пресъздадени в петия сезон на „ Короната “ (The Crown), където се появява Ал Файед, в ролята на който играе Салим Дау, и се среща с Даяна.

Ал Файед придобива „ Хародс “ през 1985 година, откакто през 1979 година купува хотел „ Риц “ в Париж. Известен е и с това, че сред 1997 и 2013 година беше притежател на футболния клуб „ Фулъм “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР