Бившият собственик на Левски - Тодор Батков. обяви официално, че

...
Бившият собственик на Левски - Тодор Батков. обяви официално, че
Коментари Харесай

Тодор Батков ще купува акции на Левски

Бившият притежател на Левски - Тодор Батков. разгласи публично, че ще вземе нов пакет с акции на клуба. Офертата е направена към предприемачи и известни левскари по време на формалното разкриване на бизнес клуб " Левски ", оповестяват сътрудниците от " 24 часа ".

" Никой не е по-голям от Левски, сподели Тодор Батков след срещата.

" Оформя се комисията по нарастването на капитала, което беше гласувано на общото заседание на " Левски ". Беше отправена поканата искащите да се включат. Аз съм акционер, само че ще си взема пакет от тези акции ".

" В каква степен това съдружие ще помогне, в този момент е мъчно да се каже, само че името и марката " Левски " сплотява доста хора. Беше стартирано, че ще стартира и дейна работа измежду българи в чужбина, последователи на Левски - в Щатите, в Англия... Като цяло продължаваме напред.

Няма разлика сред това и другите сдружения. Всичко е с една цел. Въпреки обстановката от последните седмици, никой не е по-голям от Левски. Нашата задача като последователи е да продължим да загърбваме разногласията и нервите и да вървим напред в името на Левски ", съобщи той пред вестника.
 Откриха публично
Откриха публично " Бизнес клуб Левски ", куп известни персони почетоха събитието

Наско Сираков шокира с избора си на обувки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР