Бившият собственик на Челси Роман Абрамович загуби правната си кандидатура

...
Бившият собственик на Челси Роман Абрамович загуби правната си кандидатура
Коментари Харесай

Бившият собственик на Челси Абрамович загуби съдебно дело срещу санкциите на ЕС

Бившият притежател на Челси Роман Абрамович загуби правната си кандидатура за анулация на наказания, наложени от Европейския съюз поради ролята му в нашествието на Русия в Украйна.

Г-н Абрамович беше завел дело в Общия съд на Европейски Съюз против Съвета на Европейския съюз, който наложи наказването на 57-годишния олигарх през 2022 година като част от ограниченията, ориентирани против Русия и околните съдружници на президента Владимир Путин.

Съдът сподели в сряда: „ Общият съд отхвърля желае, заведен от господин Абрамович, като по този метод поддържа ограничаващите ограничения, подхванати против него.

„ Съветът в действителност не е сбъркал в преценката си, като е решил да включи по-късно запазете името на господин Абрамович в противоречивите описи в светлината на ролята му в групата Evraz и по-специално в нейната компания майка. “


#EUGeneralCourt отхвърля желае, заведен от господин Роман Аркадиевич Абрамович, като по този метод удостоверява ограничаващите ограничения, подхванати против него #Ukraine#war...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР