Бившият служебен зам.-министър на финансите Моника Бийчър е назначена за

...
Бившият служебен зам.-министър на финансите Моника Бийчър е назначена за
Коментари Харесай

Моника Бийчър става финансов директор на БДЖ |

Бившият длъжностен зам.-министър на финансите Моника Бийчър е назначена за финансов шеф на БДЖ от през днешния ден. Това научи OFFNews от свои източници от Министерството на превоза и известията.

Бийчър бе част от екипа на съпредседателя на Продължаваме промяната Асен Василев по времето на кабинета на премиера Стефан Янев.

Моника Димитрова-Бийчър има магистърска степен по специалностите „ Право “ и „ Международни връзки “ от СУ „ Св. Климент Охридски “. Била е част от екипа, който основава Агенция по публични поръчки през 2004 година, взела участие е в процеса по договаряне на техническата рамка по Инструмента „ Шенген “. Била е Ръководител на ръководещия орган на Оперативна стратегия „ Административен потенциал “ към Министерство на финансите в интервала 2011 година – 2016 година и шеф на дирекцията. Работила е и в Министерството на външните работи.

Бийчър е следващия кадър на служебния кабинет на Стефан Янев, който намира професионална реализация в закъсалите държавни железници. В момента началник на борда на БДЖ е Даниела Везиева, която стана стопански министър на мястото на Кирил Петков, откакто той реши да прави партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР