Бившият шеф на здравната каса д-р Дечо Дечев е новият

...
Бившият шеф на здравната каса д-р Дечо Дечев е новият
Коментари Харесай

Дечо Дечев се връща начело на болница Свети Иван Рилски

Бившият началник на здравната каса доктор Дечо Дечев е новият шеф на болница „ Свети Иван Рилски “, потвърдиха за bTV от Министерството на здравеопазването.

Информацията за рокадата се появи по-рано през днешния ден от чиновници на лечебното заведение. Според тях повода за освобождението на досегашния шеф доктор Антон Петков е неспазване на изискванията по контракта за ръководство на болничното заведение, неизгодна договорка за наем на прилежаща постройка, а бордът на шефовете не е бил уведомяван за взетите решения.

Дечев към този момент е бил шеф на болничното заведение в предишни интервали.
Вчера над 200 чиновници на УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ се обърнаха с отворено писмо до президента, министър-председателя и здравния министър, в което изясняват, че лечебното заведение е подложено на „ невиждан напън “. „ Налице са опити да се дестабилизира една от най-добре работещите държавни лечебни заведения в България. Правят се внушения за безсистемно харчене на финансови средства и установени нарушавания. “, се споделя още в позицията, в която се и показва, че УМБАЛ „ Св. Иван Рилски “ е с положителни финансови резултати.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР