Бившият шампион в свръхтежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа

...
Бившият шампион в свръхтежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Антъни Джошуа сипе закани към Усик |

Бившият първенец в свръхтежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа си възвърна самочувствието и стартира да сипе закани към украинеца Александър Усик с наближаването на идния реванш посред им.

През септември м.г. Усик победи изрично Джошуа и му лиши поясите във версии WBA, WBO, IBF и IBO с единомислещо съдийско решение.

Двамата боксьори би трябвало да се изправят още веднъж един против различен в най-близко време, само че мачът може и да се отсрочи. През декември стана ясно, че Усик избира идващият му дуел да е против Тайсън Фюри за съединителен мач за купите.

Фюри владее пояса във версия WBC. Така при идващия си мач Джошуа на процедура ще излезе против носителя на всички пояси в категорията без значение дали това е Усик или Фюри. Тези неща обаче са прекомерно отдалечени във времето и сега британецът е фокусиран върху мач с Усик и се заканва да се оправи с него.

“Ще го победя и ще си върна купите. Смятам да стана троент първенец в свръхтежката категория, харесва ли ви или не ”, съобщи Джошуа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР