Бившият шампион на Уимбълдън Борис Бекер беше освободен днес от

...
Бившият шампион на Уимбълдън Борис Бекер беше освободен днес от
Коментари Харесай

Борис Бекер ще бъде депортиран в Обединеното кралство

Бившият първенец на Уимбълдън Борис Бекер беше освободен през днешния ден от пандиза и ще бъде депортиран от Обединеното кралство, съгласно осведомителната организация PA.

Той излежа единствено осем месеца от присъда от две години и половина заукриване на активи и заеми на стойност £2,5 милиона, с цел да избегне заплащането на задълженията си, когато банкрутира.

Германецът e във Англия от 2012 година, само че в този момент е изправен пред изпъждане от страната.

Смята се, че Бекеротговаря на изискванията за автоматизирано депортиране, защото получи присъда от 12 месеца повече и не се счита, че има английско поданство.

Съобщава се, че 55-годишният е бил държан в пандиза Huntercombe с по-ниска степен на сигурност покрай Хенли на Темза в Оксфордшър, откакто преди този момент е бил в пандиза Wandsworth в Лондон.

Бекер беше разгласен в неплатежоспособност през 2017 година и дължеше съвсем £50 милиона за неплатен заем от над £3 милиона в имението си в Майорка.

Той беше приет за отговорен, че е трансферирал стотици хиляди от своя бизнес сметка на други и не е заявил парцел в родния си град в Германия.

Германецът беше наказан и за укриване на банков заем от €825 000и 75 000 акции в софтуерна компания.

Преди да получи присъдата, той сподели:

„ Ударих дъното. Не знам какво да върша. Ще понеса наказването, няма да се укривам или да избягам. Щесе примиря, каквато и присъда да получа. "

Семейството на Бекер, както и някогашни и сегашни играчи като Новак Джокович и Джон Макенроу се появиха във видео, което споделя за живота и триумфите на Бекер.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР