Бившият селекционер на националния отбор на България по волейбол за

...
Бившият селекционер на националния отбор на България по волейбол за
Коментари Харесай

Мартин Стоев: България игра много добре! Очаквах да играем на финала

Бившият селекционер на националния тим на България по волейбол за мъже Мартин Стоев разяснява представянето на Цветан Соколов и компания на олимпийската подготовка в Берлин.  Мартин Стоев: Няма да ставам селекционер на мъжкия народен тим (видео) “Нашият тим игра доста доре. Франция имаше кадрови проблеми. Сърбия не беше в най-хубавата си форма. Възползвахме се оптимално и показахме класа. Жалко, че не можахме да покажем това и против Германия. Германия сподели малко по-добър волейбол от нас и завоюваха. На Герг Гроцер сервиса не му влезе, само че игра мощно в офанзива. Либерото (б.р. Маркус Щоервалд) и Денис Калиберда съумяха да укротят нашия сервис. За сметка на това нашето посрещане малко куцаше. На токово огромно равнище разликата е дребна и не е очебийна”, съобщи Мартин Стоев пред Канал 3.
 Легендата Любо Ганев: С конкурс ще избираме новия треньор
“Хубаво е да демонстрираме такова мощно равнище. Ако се демонстрира обаче веднъж на 4 години, то по-трудно ще станат нещата. Мислех, че най-малко ще играем край в Берлин. Със сигурност Теди Салпаров и Виктор Йосифов ще липсват на тима. Може пък да изгрее звездата на някой различен волейболист”, добави Стоев.
 България - Румъния U18 @@@
“Важното е следващата година да не отпаднем от Лигата на нациите, тъй като сме в рисковата зона. Възможно е да има спад в играта на тима. Салпаров и Йосифов се отхвърлиха. Цветан Соколов към този момент разгласи, че няма да играе в този шампионат. Ако и още някой се откаже, то ще бъде много мъчно. Остава битка сред нас, Австралия, Словения - които ще са жадни за победи в този шампионат и Канада. Да се надяваме да се спасим, както се спасяваме последните 3-4 години”, съобщи Мартин Стоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР