Бившият съветник на Обама Дейвид Акселрод каза в скорошно интервю,

...
Бившият съветник на Обама Дейвид Акселрод каза в скорошно интервю,
Коментари Харесай

Дейвид Акселрод продължава да изразява загриженост относно Байдън, отхвърля критиците: „Наистина не ми пука“

Бившият консултант на Обама Дейвид Акселрод сподели в скорошно изявление, че към този момент не се интересува дали президентът Байдън харесва него или препоръките му, тъй като се тормози, че Байдън може да не завоюва изборите.

" Аз съм на стадий от живота си, в който в действителност не пукни ми “, сподели Акселрод в изявление за Politico. „ Аз съм на 68. Знаеш ли, всички във Вашингтон считат, че най-важното нещо е президентът да те харесва и да те канят на празненства и така нататък Бил съм на доста празненства. Работих в Белия дом. Не е това работата. “

Акселрод обществено се изрече във връзка известията, че Байдън го е нарекъл „ другар “ и твърди, че президентът има „ същински проблем “, в случай че той мисли, че може да „ измами природата “.

Бившият консултант на Обама Дейвид Акселрод сподели в скорошно изявление, че към този момент не го интересува дали президентът Байдън харесва него или препоръките му, тъй като той е обезпокоен, че Байдън може да не завоюва изборите. (AP Photo / Getty Images)

„ Не ме инт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР