Бившият съпруг на Гала Константин Будев и сегашната й половинка

...
Бившият съпруг на Гала Константин Будев и сегашната й половинка
Коментари Харесай

Стефан на Гала се оказа двойник на бившия й мъж, двамата са като две капки вода

Бившият брачен партньор на Гала Константин Будев и сегашната й половинка Стефан Николов си наподобяват като две капки вода, твърди " Таблоид ", сравнявайки фотоси на двамата.
Често даже ги бъркат кой е предходният и кой актуалният на тв водещата. Освен това и на двамата имат по един брак преди да срещнат Гала.

Физиономиите на Косьо и Стефчо са като на двойници, които обаче са имали шанса и да са свързани посредством една и съща жена. Големи зеленикаво-кафяви очи, зализани обратно прически, съвсем еднообразно телосложение, единствено дето Будев е малко по-едър от Николов. И съвсем еднообразно завършено окосмяване на лицето вид катинарче.



Точно брадата обаче към този момент разделя „ близнаците” на Гала. Бившият легален брачен партньор Константин побеснявал всякога като го сбъркат за следващ път с живеещият към този момент много години втори фаворит на Гала. И най-после решил – разделя се освен с този вид оформление, а напълно с брадата. Сега Косьо върви безпрепятствено избръснат, само че отново си наподобява със Стефан.

Гала и Будев са от дълго време разведени, даже разграничени още преди формалното анулиране на брака. Твърди се, че брачният партньор изловил известната си жена с по-младия й ухажор Стефан. По-упоритите клюки и до през днешния ден обаче са, че Гала се е развела „ поради пари”, откакто предприемачът Будев, който се занимаваше с разнообразни планове, в това число и медийни, два пъти банкрутира. Дамата обаче се виждат поради щерка си Мари. Константин има още една щерка от първия си брак, както и Стефан.

Най-новото сега е, че и сегашният на Гала обмислял да си обръсне брадата. Не за друго, а да нервира някогашния, от който продължава да ревнува плевенчанката. Тъкмо поради тази ревнивост, само че и още веднъж „ поради пари” водещата на „ На кафе” уредила Стефан Николов да й е асистент на екрана в предаването. Той обаче в последно време почна да й изземва функционалностите, като я прекъсва непрекъснато. А фенове разясняват, че постоянно е по-забавен и наподобява „ по-умно” пред камерите. Гала пък се нервирала и даже подмятала, че се прави на шут.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР