Бившият съперник на Кубрат Пулев - Хюи Фюри - успя

...
Бившият съперник на Кубрат Пулев - Хюи Фюри - успя
Коментари Харесай

Хюи Фюри се пребори с аркада, за да спечели двубоя си на галата на Джошуа - Пулев

Бившият противник на Кубрат Пулев - Хюи Фюри - съумя да завоюва за следващ път със съдийско решение, само че не и да нокаутира съперника си, откакто трябваше да изкара всичките 10 рунда против полския деец Мариуш Вах. Фюри-младши отново трябваше да се оправя с тежка аркада, както беше против Кобрата, само че въпреки всичко се оправи и разчиташе на боксовите си умения, с цел да се добере до успеха и да господства във всеки рунд. Мариуш Вах имаше епизодични експлоадирания, само че не се оправи със задачата да сервира изненада в огромната галавечвер в Лондон, където главното събитие е мача на Пулев с Антъни Джошуа.

В последна сметка съдийското решение беше в интерес на Фюри - 110-90, 110-90, 99-91.

Мариуш Вах беше на крачка от нокдауна, само че някак си съумя да удари по подобен метод Фюри, че да му отвори аркада на лявата вежда. Точно на същото място бе отворена аркада на британеца в борбата му с Кубрат Пулев през 2018-а, когато огромната причина бе съществено стихотворец удар по време на спаринг. Кобрата съумя да се възползва от създалата се опция и продължи превъзходството си над Хюи Фюри, само че Вах имаше много по-големи компликации да се държи на равнище.

Round seven coming up Over to you, Kerry Kayes
— Matchroom Boxing (@MatchroomBoxing) Аркадата продължаваше да се отваря и да тормози Фюри, само че лекарят и реферът не се наемаха да приключват дуела, макар че имаше известни учредения за това. Независимо от раната си обаче Хюи беше по-активният на кръга и се стремеше да завърши противника си, въпреки полезрението му да беше нарушено от кръвопотока.

Мариуш Вах даже с главата си се стремеше да тормози аркадата на съперника, само че последователно борбата се придвижи в по-далечна отдалеченост и полякът нямаше опцията да влияе по този неособено правилен метод.

Независимо от раната си, Фюри доминираше на кръга, само че Вах сподели, че към момента може да основава проблеми на топ боксьорите. Това не означаваше, обаче, че полякът е спечелил мача - в противен случай, по-скоро Хюи доминираше, само че не можеше да стигне до нокаут.

В последна сметка Вах беше деен единствено за няколко мигове, до момента в който не му омаляваха бързо ръцете, което вдъхваше убеденост на Фюри, че няма какво толкоз ужасно да му се случи. Братовчедът на Тайсън заслужи успеха си с решение и стартира да гледа към 2021 година с вяра още веднъж да нападна върховете на тежка категория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР