Бившият руски президент и заместник-председател на Съвета за сигурност на

...
Бившият руски президент и заместник-председател на Съвета за сигурност на
Коментари Харесай

Медведев каза какво ще стане с Русия, ако не спечели в Украйна

Бившият съветски президент и заместник-председател на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев съобщи, че Русия ще „ изчезне ”, в случай че не завоюва войната в Украйна.

„ Ако спре специфичната военна интервенция, без да реализира победа, Русия ще изчезне, ще бъде раздрана на части ”, съобщи Медведев в обява в Телеграм в сряда, предава Си Ен Ен, представен от " Вести ".
-->
„ Ако Съединени американски щати спрат да доставят оръжия на режима в Киев, войната ще завърши ”, добави Медведев.

Медведев разяснява и вчерашната тирада на американския президент Джо Байдън в Полша, който се обърна към руснаците и съобщи, че „ в случай че Русия спре нашествието в Украйна, това ще постави завършек на войната ”.

„ Защо той се обръща към хората въпреки това в миг, когато неговата е цялостна с вътрешни проблеми? Заради какъв боязън би трябвало да слушаме политик от враждебна страна, който лъха ненавист към нашата татковина? Защо жителите на Русия би трябвало да имат вяра на водача на Съединените щати, отприщили най-вече войни през XX и XXI век, а нас укоряват в настъпателност? ”, попита Медведев.

Той акцентира, че задачата на Байдън е „ да подсигурява, че Русия ще претърпи стратегическо проваляне ”.

По отношение на решението на съветския президент Владимир Путин страната му да излезе от контракта за ограничение на нуклеарните оръжия „ Нов СТАРТ ” Медведев съобщи:

„ Закъсняло и неизбежно решени. Това е решение, което ще има голям резонанс в света като цяло и в Съединени американски щати в частност ”.

„ В края на краищата за всички рационални сили е явно, че в случай че Съединените щати желаят провалянето на Русия, ние сме на ръба на международен спор. Ако Съединените щати желаят да победят Русия, тогава имаме право да се пазиме с всяко оръжие, в това число нуклеарно ”, счита Медведев.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР