Бившият руски президент и настоящ заместник-председател на Съвета по сигурността

...
Бившият руски президент и настоящ заместник-председател на Съвета по сигурността
Коментари Харесай

Медведев скръцна със зъби, кого заплаши

Бившият съветски президент и сегашен заместник-председател на Съвета по сигурността на РФ Дмитрий Медведев предизвести Израел, че доставки на оръжие за Украйна ще разрушат връзките на страната с Русия, оповестиха Франс прес и Българска телеграфна агенция.

" Израел наподобява се готви да доставя оръжие на режима в Киев. Това е много неразумно деяние. То ще унищожи двустранните отношение сред нашите страни ", написа Медведев в Телеграм.
-->
Той възобнови обвиняванията в " нацизъм " по адрес на Украйна, които са измежду оправданията на Москва за офанзивата в прилежащата ѝ страна, отбелязва Агенция Франс Прес.

Запитан по тематиката, представител на израелския министър председател Яир Лапид съобщи пред Агенция Франс Прес, че неговият кабинет не счита да разяснява изявленията на Медведев.

Украйна е отправяла апели към Израел за поддръжка против Русия макар околните връзки сред Москва и Тел Авив.

Израелските управляващи до момента лимитират поддръжката си за Украйна до филантропична помощ и доставки на материали, които не са с боен темперамент, с цел да запазят връзките си с Кремъл.

Израел се трансформира в леговище за бягащи от частичната готовност руснаци, както и за известни персони, пристигнали в страната след началото на офанзивата на 24 февруари.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР