Бившият рейнджър Светослав Каменов остава в ареста. Това реши Апелативен

...
Бившият рейнджър Светослав Каменов остава в ареста. Това реши Апелативен
Коментари Харесай

РЕШЕНО: Оставиха зад решетките убиецът на рейнджърката Десислава Стоянова

Бившият рейнджър Светослав Каменов остава в ареста. Това реши Апелативен съд-Пловдив, като определението е дефинитивно. В правосъдната зала някогашният военнослужещ отхвърли да е убивал Десислава Стоянова. Неговата отбрана в лицето на юрист Снежанка Попчева изиска по-лека мярка и съобщи, че изводът на Окръжен съд, че Каменов е отговорен в припрян, оповестява "Трафикнюз ".

„ Разследващите не събират доказателства за неговата непорочност. Няма доказателства и за предумисъл и авторство. Каменов няма висящи каузи и е оправдан по старите си присъди “, съобщи юрист Попчева.

Според прокурор Ясенка Шигарминова правосъдният акт е обосноват. Каменов е бил разгласен за търсене не за ликвидиране, а по молба на непосредствен, тъй като е бил липсващ. След като се свързал с някогашната си жена е споделил, че е направил нещо неприятно. Поискал среща с някогашния си зет, който е служител на реда и на него разказал, че умъртвил дамата и разкрил детайлности по кое време е станало това и къде е скрил натрупа. След това не е давал пояснения.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР