Мъж с психични проблеми, който тормозеше хора във Враца, след

...
Мъж с психични проблеми, който тормозеше хора във Враца, след
Коментари Харесай

Живот в страх! Психично болен мъж отново тормози цял квартал на Враца, хората молят за помощ

Мъж с психологични проблеми, който тормозеше хора във Враца, след 6 месеца наложително лекуване, още веднъж е пуснат на независимост, оповестява NOVA. Продавачите в магазините в ж.к. " Дъбника "  твърдят, че се опасяват от него, тъй като непрекъснато влиза пийнал. Съседите му не могат да спят по цели нощи от викове и закани. Един от комшиите даже е със счупени зъби след нахлуване. След всички тези набези, реакция от страна на институциите няма.
Припомняме, че в средата на октомври ви съобщихме за психологично болния Петър, живеещ в блок №22 в Комплекса. Тогава в редакцията ни дойде домоуправителката на входа, в който той живее - Лидия Лазарова. Жената описа пред наш кореспондент за целия душевен и физически тормоз, който тя и съседите ѝ търпят от Петър и помоли способените институции за помощ.



Два дни след нашия материал, психологично болният мъж бе спретнат в профилирано заведение.



Сега обаче, 6 месеца по-късно, той още веднъж е пуснат на независимост и тормозът от негова страна почнал още веднъж.
„ Моля общината, полицията и Прокуратурата да създадат нещо преди да се е стигнало до ликвидиране. Настойник на мъжа е майка му. Тя е дала показания, че той е несъответстващ, неконтролируем и не може да се грижи за него ”, разяснява домоуправителят на входа Лидия Лазарова, в който живее психологично болният Петър.
„ Всеки ден пие, желае цигари от хората, като му свършат парите стартира да ги тормози ”, изясни водач на такси, който е бил атакуван от мъжа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР