Бившият ръководител на подразделението M на BMW, Маркус Флъш, каза,

...
Бившият ръководител на подразделението M на BMW, Маркус Флъш, каза,
Коментари Харесай

BMW M прави собствен автомобил

Бившият началник на подразделението M на BMW, Маркус Флъш, сподели, че баварците " несъмнено " ще пуснат лична " емка ", която ще бъде обособен модел, а не наточена трансформация на която и да е кола от гамата на BMW. В близко бъдеще би трябвало да се появи „ самостоятелен “ модел, само че дали ще бъде суперавтомобил като M1, или по-практична кола от вида кросоувър, към момента не се знае. Има късмет това да е флагманско SUV, който ще дебютира преди края на месеца.

В изявление за Auto Motor Und Sport, Флъш сподели, че неговият личен модел M-unit ще се причисли към гамата на баварската марка в близко бъдеще. „ Е, „ самостоятелният “ M-модел несъмнено ще се появи още веднъж “, сподели той. „ Състезанията и представянето на пътя остават в основата на нашата марка. Въпреки това, ние също желаеме да задържим клиенти, които се радват на така наречен експресивен разкош. Вече постигнахме триумф с M8 и неговите производни, само че има и сегмент, в който се случват доста забавни неща и в който към момента не сме показани. Все още не мога да кажа повече за това “, сподели някогашният началник на М-звеното.

В същото време BMW неотдавна разгласи датата на премиерата на новия флагмански M-кросоувър: пълноразмерното SUV с хибриден силов тракт ще бъде разкрито на 16 ноември на автомобилното ревю в Лос Анджелис. Публичният дебют ще се състои две седмици по-късно - на 30 ноември. Официално е доказано, че флагманът BMW M ще се създава в Съединени американски щати, само че други детайлности се пазят в загадка. Няма изясненост и за името: някои източници настояват, че новият артикул ще се споделя X8 M, други настояват, че кросоувърът ще носи името X M.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР