Бившият провал на Манчестър Юнайтед Бебе направи първото си участие

...
Бившият провал на Манчестър Юнайтед Бебе направи първото си участие
Коментари Харесай

Забравената бивша звезда на Манчестър Юнайтед, заради когото Алекс Фъргюсън наруши правилото за трансфер, дебютира в AFCON на 33

Бившият неуспех на Манчестър Юнайтед Бебе направи първото си присъединяване на Купата на Африканските народи, представлявайки Кабо Верде по време на успеха им с 2-1 над Гана.

Нападателят устоя 75 минути от надпреварата, преди в последна сметка да бъде сменен от Уили Семедо. Победата на Кабо Верде беше много шокираща, само че успеха в добавеното време от Гари Родригес значи, че тимът, класиран на 73-то място в света съгласно ФИФА, към този момент е водещ в своята група AFCON.

33-годишният Бебе не съумя да се класира на " Олд Трафорд " след идването си преди толкоз години през 2010 година, само че от този момент се радва на уважавана кариера другаде. Времето на Бебе в Юнайтед може да провокира известно страдание у някогашния управител сър Алекс Фъргюсън, който наруши личното си предписание за трансфер, с цел да докара нападателя в клуба преди 14 години.

Легендарният шотландец постоянно гледаше евентуалните идващи, преди да предприеме ход, само че избра да не го прави, когато заплати £7,4 милион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР