Бившият президент на САЩ смята, че решението на Facebook да

...
Бившият президент на САЩ смята, че решението на Facebook да
Коментари Харесай

Тръмп към Facebook: Закриването на акаунта е обида за над 75 000 000 американци

Бившият президент на Съединени американски щати счита, че решението на Фейсбук да блокира акаунта му най-малко до януари 2023 година е засегнатост за над 75 000 000 американски жители, дали своят вот за него на президентските избори предходната година. Това се показва в изказване от някогашния началник на Белия дом, осведоми БГНЕС.
„ Решението на Фейсбук е засегнатост за рекордните 75 милиона души и доста други, дали своят вот за нас на подправените президентски избори през 2020 година Не би трябвало да им се разрешава тази цензура, в края на краищата ние ще победим. Нашата страна не може повече да търпи такова безчинство ”, се споделя в изказването му.
 Фейсбук блокира профила на Доналд Тръмп за две години Фейсбук блокира профила на Доналд Тръмп за две години
Фейсбук заяви, че за две години е блокирал профила на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, оповестява " Ню Йорк Таймс ". Профилът му е б...
По-рано управлението на обществената мрежа Фейсбук преразгледа решението си да блокира безсрочно изявленията на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп. Припомняме, че републиканецът ще може да възвърне своите сметки след две години при спазването на избрани условия .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР