Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп увери на митинг в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп увери на митинг в
Коментари Харесай

Тръмп: Изборите в Калифорния са нагласени. Ако не са, ще ги спечеля

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп увери на протест в Калифорния, че на президентските избори през 2024 година ще завоюва вота в " тъмносиния " щат. Стига изборите да не са нагласени.

Trump in California: " The state is rigged... no way we lose this state in a real election " (Trump lost to Biden by more than 30 points in 2020)
— Aaron Rupar (@atrupar)

Така републиканецът, също както през 2020 година, стартира авансово да построява непоколебима убеденост у симпатизантите си, че в случай че любимецът им загуби, то това е станало в резултат на изборни операции от страна на Джо Байдън, Демократическата партия и (защо не) Джордж Сорос. 

В речта си Тръмп се концентрира върху сериозния растеж на престъпността в Калифорния. 

" Незабавно ще спрем всички грабежи и обири. Много просто: в случай че ограбите магазин, изцяло можете да очаквате да бъдете убит, до момента в който излизате от този магазин ", сподели той, предизвиквайки бурни овации.

Тръмп постоянно излага популистки хрумвания за битка с престъпността. В предишното той е предложил да се стреля по мигранти, с цел да им се попречи да преминат границата, както и да се ползва смъртно наказване за наркодилъри, трафиканти на хора и всеки, наказан за убийството на служител на реда. 

Някога Калифорния е била знак на американския разцвет и творчество, само че в този момент се трансформира в знак на упадъка на нашата нация, акцентира Тръмп.

" Ние ще преобърнем този процес и ще сложим завършек на оскверняването на вашия в миналото популярен щат Калифорния. Това към този момент не е популярен щат. Това е бунище.  Затворници. Терористи. Психично заболели. Но помощта идва ".
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР