Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп пожела на настоящия президент

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп пожела на настоящия президент
Коментари Харесай

Тръмп дава наставления на Байдън за срещата с Путин

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп пожела на сегашния президент Джо Байдън да не заспива по време на диалозите с съветския си сътрудник Владимир Путин на 16 юни.

„ Остани безсънен на срещата и апелирам, предай му (б.р. на Путин) моите най-хубави пожелания, сподели Тръмп, който по време на предизборната си акция през 2020 наричаше противника си  „ сънливия Джо “.

В навечерието на срещата на върха Русия-САЩ Тръмп се засилва в медиите. По-рано той даде на наследника си още едно упътване. Според Тръмп Съединените щати са в неправилна позиция на " никакво почитание " към Русия.

„ Като президент имах отлична и доста продуктивна среща във финландската столица Хелзинки с съветския президент Владимир Путин. Въпреки подправените вести за тази среща, Съединените щати завоюваха доста от нея в това число уважението на президента Путин и Русия “, показва той в публикувано изказване.

Наред с това Тръмп се изрече за следващ път неласкаво за Демократическата партия на Съединени американски щати. Въпреки това той пожела „ шанс на Байдън в връзката му с президента Путин “.

Няколко дни по-рано някогашният американски държавен глава съобщи, че представители на Китай, както и самият съветски президент намерено се присмиват на Байдън " Те се подиграват с него, унижават страната ни ", сподели той на конгреса на Републиканската партия.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР