Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп няма да свидетелства в

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп няма да свидетелства в
Коментари Харесай

Тръмп не смята да се яви на процеса по импийчмънт в Сената

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп няма да свидетелства в процеса си за импийчмънт в Сената идната седмица, съобщи негов консултант, откакто прокурорите от Камарата (бел. ред. - това са особено определени сенатори от демократите) го приканиха да се яви на разпит.
" Президентът няма да даде показания в противоконституционно произвеждане ", сподели Джейсън Милър, старши консултант на Тръмп, пред Агенция Франс Прес, съобщи БГНЕС.
 Тръмп още веднъж номиниран за Нобелова премия за мир Тръмп още веднъж номиниран за Нобелова премия за мир
Естонският евродепутат Яак Мадисън номинира някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп за Нобелова премия за мир. " Поради обстоятелството, че парламе...
Междувременно, съгласно Foreign Policy новият президент на Съединени американски щати Джо Байдън е опитал посредством първата си тирада на тематика " външна политика " да накара света да не помни за " Тръмпизма ". Тази тирада беше в доста връзки укор към Тръмп, само че имаше и напълно нови моменти, да вземем за пример вниманието към междинната класа, гласи коментарът на изданието.
" Това беше значително укор към някогашния президент Доналд Тръмп. Байдън разгласи на света, че Америка се завръща, а дипломацията се връща в центъра на външната политика ", се споделя в текста. Според изданието, изказванията на Байдън са съдържали комбинация от популистки и антиуолстрийтските хрумвания на мощното прогресивно крило на демократите, които отхвърлят въздействието на финансовите корпорации.
" Байдън разгласи желанието си да накара света да не помни за четирите бурни години от президентството на Тръмп и вместо това още веднъж да види в лицето на Съединени американски щати международен водач ", се споделя в коментара. В същото време президентът не приказва " по какъв начин ще отстрани вредите в връзките с Европа, като се изключи изказвания за задържането на американските войски в Германия или развиването на многостранен метод за напън върху Китай ".
Според Foreign Policy, Байдън е въвел нов принцип на националната сигурност - благосъстоянието на междинната класа. " Най-важният нов детайл е фокусът върху междинната класа в Съединени американски щати: към този момент няма да има ясно разделяне сред външната и вътрешната политика ", отбелязва списанието.
 Forbes: Тръмп прибираше по 2 млн. $ всеки ден след успеха на Байдън " Forbes ": Тръмп прибираше по 2 млн. $ всеки ден след успеха на Байдън
Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е събрал 255,4 милиона $ при акцията си да оспори и обърне резултатите от президентските...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР