Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е недоволен от начина,

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп е недоволен от начина,
Коментари Харесай

Тръмп не бил доволен от работата на адвокатите си на процеса по импийчмънт

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп е неудовлетворен от метода , по който юристите му се изрекоха на началния стадий от процеса на импийчмънт в Сената на Съединени американски щати. Това заяви CNN.

Тръмп е бил изключително нервиран от работата на юрист Брус Кастор и му се " навикал ". Адвокатът изнесе 48-минутна тирада, в която изложи някои от причините на отбраната.
 Вторият импийчмънт на Тръмп не нарушавал конституцията
Вторият импийчмънт на Тръмп не нарушавал конституцията

Ключово гласоподаване в сената на Съединени американски щати

Според " Политико " някогашният американски президент е следил процеса от имението си в Мар-а-Лаго, Флорида. По-специално той " беше отчаян от внезапното опълчване " сред метода, по който обвиняването и юристите му показаха своите причини. Тръмп даже считал, че причините на неговите бранители са излишно объркващи и неразбираеми. Според него юристите са пропуснали редица благоприятни условия .

Според CNN и Politico доста републиканци също са разочаровани от представянето на отбраната на Тръмп. Някои от тях обявиха, че по време на първата процедура по импийчмънт Тръмп е бил . Сенатът, в който републиканците имаха болшинство, оправда президента при започване на 2020 година
 Започна процесът против Тръмп - първият в историята против ескпрезидент
Започна процесът против Тръмп - първият в историята против ескпрезидент

Импийчмънт процесът може да завърши в понеделник

Процедурата за импийчмънт на Тръмп е формирана заради изказванията му,. На този ден негови поддръжници, събрали се в столицата на Съединени американски щати на протест, се втурнаха в Конгреса, пробвайки се да попречат на утвърждението на резултатите от президентските избори, извършени в страната на 3 ноември предходната година, които бяха извоювани от Джо Байдън.

В резолюцията, утвърдена от Камарата на представителите, има единствено един обвинителен член - подбудителство към бунт . Документът беше показан преди този момент в Сената. По време на съвещанията членовете на Камарата на представителите ще работят като прокурори, а сенаторите като правосъдни заседатели.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР