Бившият президент на САЩ, демократът Барак Обама, смята, че управлението

...
Бившият президент на САЩ, демократът Барак Обама, смята, че управлението
Коментари Харесай

Обама: Тръмп е бедствие!

Бившият президент на Съединени американски щати, демократът Барак Обама, счита, че ръководството на приемника му републиканеца Доналд Тръмп на рецесията с пандемията, подбудена от новия ковид, е " цялостно безредно злополучие ", съобщи Dariknews, базирайки се на AFP.

Това е декларирал Обама в телефонен диалог с някогашни негови сътрудници, траял към половин час в петък вечер. Yahoo News се е сдобил със запис от диалога. В него Обама е загатнал по-специално реакцията на санитарната рецесия като съображение за потребността от избиране на положителни водачи и е призовал някогашните си съветници да се посветят на президентската акция на Джо Байдън, който беше негов вицепрезидент и в този момент е претендент на демократите за президент против Доналд Тръмп за изборите през ноември.

" Изборите, които предстоят, на всички равнища, са толкоз значими, тъй като ние не се противопоставяме единствено на един субект или на една политическа партия ", е предизвестил Обама. Той е споделил, че същинският съперник това са " дълготрайните трендове ", като разделянето и това да гледаш на другите като на неприятели, което рискува да характеризира американския живот. Все още доста известен измежду демократите Обама към този момент загатна, че Тръмп е отхвърлил предизвестията за рисковете от пандемията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР