Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп каза на поддръжниците

...
Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп каза на поддръжниците
Коментари Харесай

Тръмп обещава да смаже измамника Байдън

Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп сподели на поддръжниците си в събота, че ще победи президента Джо Байдън през 2024 година

Говорейки в Клермонт, Ню Хемпшир в Деня на примирието, Тръмп даде обещание да сложи ветераните преди всичко, откакто се върне в Белия дом, отбелязвайки, че тази годишнина би трябвало да подсети на хората за какво е значимо " още веднъж да имаме президент, който ще обезпечи мир посредством мощ ", заключи АП, представени от News.bg. 

" Ние водим във всеки щат ", съобщи някогашният водач, описвайки Байдън като " излъган " политик. Бившият президент на Съединените щати Доналд Тръмп сподели на своите поддръжници в събота, че ще победи президента Джо Байдън през 2024 година

Говорейки в Клермонт, Ню Хемпшир в Деня на примирието, Тръмп даде обещание да сложи ветераните преди всичко, откакто се върне в Белия дом, отбелязвайки, че тази годишнина би трябвало да подсети на хората за какво е значимо " още веднъж да имаме президент, който ще обезпечи мир посредством мощ ".

" Ние водим във всеки щат ", съобщи някогашният водач, описвайки Байдън като " излъган " политик.

В събота Тръмп изрази угриженост по отношение на актуалната световна обстановка, заявявайки, че Третата международна война " в никакъв случай не е била по-близо ", в сравнение с е в този момент.

Той приписа покачвания риск на оправянето на актуалната администрация с разнообразни интернационалните въпроси, в това число неочакваното евакуиране на американските войски от Афганистан, което остави куп въпроси без отговор, защото докара до гибелта на 13 американски бойци.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР