Бившият президент на Реал Мадрид Лоренсо Санс издъхна на 76-годишна

...
Бившият президент на Реал Мадрид Лоренсо Санс издъхна на 76-годишна
Коментари Харесай

Тъга обхвана испанския футбол заради смъртта на Санс

Бившият президент на Реал Мадрид Лоренсо Санс издъхна на 76-годишна възраст късно нощес, откакто не съумя да пребори ковид. Светът на испанския футбол е в печал поради кончината на индивида, управлявал кралския клуб сред 1995 и 2000 година.

Икер Касийяс беше измежду първите, които изрекоха болката си. Сан Икер дебютира за " лос бланкос " точно в интервала на Санс. " Почивай в мир, президенте, огромна прегръдка за фамилията и приятелите в тези тежки мигове. И един доста специфичен спомен за всички тези, които ни оставиха поради този съдбовен вирус. Бъдете мощни ", написа именитият вратар в обществените мрежи.

" Много печален ден за мадридизма. Лоренсо Санс съедини през вчерашния ден и през днешния ден с две чилан за историята: 7 и 8. Неговата гибел натъжава още повече в тези тежки дни, които претърпяваме. Моите най-дълбоко съболезнования за фамилията и приятелите. Почивай в мир ", написа актуалният капитан на Реал Серхио Рамос.

От Барселона също изрекоха съболезнования за загубата. " Тъжим за гибелта на Лоренсо Санс Мансебо, който беше президент на Реал Мадрид сред 1995 и 2000 година, и изричаме съболезнования на клуба, фамилията и приятелите. Почивай в мир ", написаха от " Камп Ноу ".
Ла Лига 27 кръг, неделя 8 март  Реал Бетис 2:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР