Бившият президент на ПЕС Сергей Станишев и евродепутатите от Делегацията

...
Бившият президент на ПЕС Сергей Станишев и евродепутатите от Делегацията
Коментари Харесай

Станишев и евродепутати от БСП представят лявата перспектива за управлението на страната

Бившият президент на ПЕС Сергей Станишев и евродепутатите от Делегацията на българските социалисти в Европейския парламент показват на специфична конференция лявата вероятност за ръководството на страната.

Тя е под мотото " Форум за прогресивни леви решения " и ще се организира в петък от 10 ч в София Ивент Център.

 

Специални посетители на събитието са Джакомо Филибек – изпълнителен общоприет секретар на ПЕС и Биляна Борзан – заместник-председател на Групата на С&Д в Екологичен потенциал, Хърватия. В полемиката ще се включат вицепремиерът Атанас Пеканов, министрът на земеделието Явор Гечев, министърът на правораздаването Крум Зарков, президентите на КНСБ Пламен Димитров и на КТ „ Подкрепа “ Димитър Манолов, Жак Папаро – шеф на Фондация „ Фридрих Еберт “ и Любомир Кючуков – шеф на Института за стопанска система и интернационалните връзки.

 

През октомври тази година предстоят локални избори, а акцията за тях на практика към този момент стартира. Целта на уредниците на събитието е в нея да се върнат политическото наличие и конфликт на хрумвания за локални политики. В панела са поканени сполучливи леви кметове и общински съветници – Донка Михайлова, кмет на Троян, Владимир Георгиев, кмет на Самоков, Иван Таков – заместник-председател на Комисията по финанси и бюджет в СОС, Нишан Джингозян – член на екипа на кмета на Лондон, Николай Гачев – общински консултант в Родопи, секретар в ОБ на МО в Българска социалистическа партия.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!  

 

 



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР